Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε εύκολα το parking ΒΥΖΑΝΤΙΟ. Οι τρεις βασικοί όμως είναι οι παρακάτω:

Να έρθετε από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης:
Μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο στην κεντρική διασταύρωση, κατευθυνθείτε νοτιοδυτικά, στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Γεωργικής  Σχολής και προχωρήστε προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οδηγείστε κατα μήκος της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως και το parking ΒΥΖΑΝΤΙΟ βρίσκεται στα αριστερά σας. Η απόσταση που θα διανύσετε συνολικά από το αεροδρόμιο έως το parking είναι περίπου 12 λεπτά.

Να έρθετε από το περιφερειακό δρόμο:

Κατευθυνθείτε στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Πηγαίνετε  από δυτικά προς ανατολικά έχοντας κατεύθυνση προς Χαλκιδική/Αεροδρόμιο. Συνεχίστε ευθεία και δεξιά σας συναντάτε το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Προχωράτε ευθεία και στην διασταύρωση στρίβεται δεξιά στην Λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης (πινακίδες για κέντρο Θεσσαλονίκης). Αφού στρίψετε το parking ΒΥΖΑΝΤΙΟ βρίσκεται στα αριστερά σας μετά από 800μ. περίπου.

Να έρθετε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης:
Από το κέντρο της πόλης κατευθυνθείτε προς την Λεωφόρο  Μεγάλου Αλεξάνδρου.Δεξιά σας συναντάτε τον Λευκό Πύργο.Εσείς συνεχίζετε ευθεία ,περνάτε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και στρίβετε αριστερά στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου.Συνεχίστε προς Αδριανουπόλεως. Στρίβετε  αριστερά στην Περικλέους. Εν συνεχεία στρίψτε στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως και το parking ΒΥΖΑΝΤΙΟ βρίσκεται στα αριστερά σας.