Ο Σταθμός αυτοκινήτων parking BYZANTIO λειτουργεί από το 1994 επί της κεντρικής λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης 16 στο δήμο Καλαμαριάς με εύκολη πρόσβαση τόσο προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είναι ένας άριστα φυλασσόμενος στεγασμένος χώρος, που αποτελείται από 2 ευρύχωρα επίπεδα με φαρδιές ράμπες διπλής κυκλοφορίας συνολικής χωρητικότητας 110 θέσεων στάθμευσης.

Διαθέτει δύο εισόδους, μία επί της κύριας οδού και μια δεύτερη επί της οδού Κωστή Παλαμά, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των πελατών και των δύο πλευρών της κεντρικής αρτηρίας. Παρέχουμε 24ωρη φύλαξη του park­ing με έμπιστους φύλακες ενώ παράλληλα μπορούμε να προμηθεύσουμε με τηλεχειριστήρια τους πελάτες μας για μεγαλύτερη αυτονομία.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας- με ό,τι κινδύνους αυτή συνεπάγεται- θεωρήσαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή κατάλληλη για να σας παρουσιάσουμε το σταθμό αυτοκινήτων μας. Για σχεδόν μια εικοσαετία το parking BYZANTIO προσφέρει υπηρεσίες στάθμευσης σε κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, με στόχο πάντα την μέγιστη ικανοποίηση και ασφάλεια της περιουσίας των πελατών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Θα αποτελέσει μεγάλη μας τιμή να σας γνωρίσουμε, να μας εμπιστευτείτε την ασφάλεια του οχήματος σας και να σας εξυπηρετήσουμε στο σταθμό μας.